378.00 грн.
Кабачок Дінар F1 - cуперранній кущовий гібрид. Період від сходів до першого збору 38-42 дня. Тривалість періоду плодоношення становить 50-60 днів. Рослина компактна, кущова, з короткими міжвузлями. Плоди циліндричної форми, гладкі. Забарвлення плодів світло-салатове або злегка білясте, м'якоть щільна, з ніжним смаком, хрустка і соковита. Відмінною особливістю гібрида є висока врожайність (7-9 кг/м2) і стабільне плодоношення при стресових погодних умовах. Гібрид стійкий до основних захворювань баштанних культур. Рекомендуємо вирощувати для отримання надранньої продукції (як у відкритому грунті, так і в плівкових укриттях) для ринку ранніх овочів, а також для переробки та консервування.
Характеристики | |
Категории | Семена и рассада овощных культур |
Класс семян | Элита |
Культура | Кабачок |
Страна производитель | Украина |
Тип посадочного материала | Семена |
Тип продукции | Посевной (семена) |
Тип | кустовой |
Срок созревания | 38-42 дня |
Упаковка | Профессиональная упаковка |
Длина плодов | 17-23 см |
Цвет | Светло-салатовый |
Форма | Цилиндрическая |
Густота растений | 24-25 тыс. раст./га |
Потенциальная урожайность | 7-9 кг/м2 |
Устойчивость к болезням | + |
Производитель | Nasko |
Используют для | Получения сверхранней продукции (как в открытом грунте, так и в пленочных укрытиях) для рынка ранних овощей, а также для переработки и консервирования. |
Характеристики | |
Категории | Семена и рассада овощных культур |
Класс семян | Элита |
Культура | Кабачок |
Страна производитель | Украина |
Тип посадочного материала | Семена |
Тип продукции | Посевной (семена) |
Тип | кустовой |
Срок созревания | 38-42 дня |
Упаковка | Профессиональная упаковка |
Длина плодов | 17-23 см |
Цвет | Светло-салатовый |
Форма | Цилиндрическая |
Густота растений | 24-25 тыс. раст./га |
Потенциальная урожайность | 7-9 кг/м2 |
Устойчивость к болезням | + |
Производитель | Nasko |
Используют для | Получения сверхранней продукции (как в открытом грунте, так и в пленочных укрытиях) для рынка ранних овощей, а также для переработки и консервирования. |